April O'Neil (April, Ape, Babe)

Kanal 6’ da çalışan kendi halinde bir muhabirdi. Ninja Kaplumbağalarla tanıştıktan sonra yakaladığı haberlerin aksiyon oranı oldukça yükselmiştir. Kendisi genelde sarı rengi tercih eder elbiselerinde ve yakışır bu renk kendisine. Kendisini buradan saygıyla anıyorum. Sen ne güzel bir ablamızdın be April.

Gerçek hayatta insanlar tanırız her gün, bazılarına kanımız ısınır ilk gördüğümüz andan itibaren, bazılarıyla ise yıldızımız barışmaz bir türlü. Çocukken izlediğimiz çizgi filmlerde de durum böyleydi. İyi karakterlerden bazılarını sevmeyi başaramadığımız gibi başkalarını söyleyemesek de kötü karakterlerden bazılarına gizli bir sevgi beslerdik içimizde.

Geçmişe dair şeyleri hatırlamak çok zorlaştı. Günlük tutmadığım için çok pişmanım. Kelebek etkisinde çocuk yazılarına, fotoğraflara, videolara bakarak geçmişine gidebiliyordu (Bu biraz spoiler oldu galiba). Bende bunlardan hiçbiri yok. Eski defterlerimin kenarına köşesine yazdığım bir not bile yazının mürekkeplendiği tarihi gözümün önüne getirmeye yetebiliyor. Fotoğraflar var biraz, onlar da iş görüyor.

İzlediğim çizgi filmlere dair şeyler hatırladığımda, onlar hakkında şu anda düşündüğüm şeyler çocukluğumda temellendiği için çocuk aklıma yolculuk yapabiliyorum ve bu çok zevkli.

April, hep ben konuştum, birazda sen anlat. Hani bir bölümde Ninja Kurbağalar vardı. Shredder (şıreydir) mı ne yapıyordu radyasyonla filan. Önce bunlar bizim Kaplumbağalarla dövüşüyordu, sonra kötünün Shredder olduğunu anlayıp doğru tarafa geçiyorlardı. Ne oldu onlara?

Fazla uzatmayayım nasıl olsa bu yıl yeni filmle görüşeceğiz. O değil nerden geldi aklıma bunları yazmak o da ayrı bir konu.

Yorumlar

Yorum Gönder

sen de yaz yaz yaz buraya yaz bütün sözlerini

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h