Lafalimpics Olimpiyatları

Türkiye'de 85 doğumluların çoğu gerçek olimpiyatları izlemeden önce Lafalimpics Olimpiyatları'nı izlemiştir. Hatta kimileri çok etkilenip sadece izleyici olarak kalmamayı bile seçmiştir. Bu çizgi filmin (sanırım çocuklukta devamlılık kavramının olmamasıyla ilgili çizgi dizi demememiz) arkasındaki isim Hanna-Barbera'ydı, çocukluğumu ve kişiliğimi de bu adamlar şekillendirdi zaten.


Lafalimpics Olimpiyatları tekrar havalanıyor (yayınlanıyor demekten daha havalı değil mi) ülkemizde. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 12.00'de izleyebilir ve çocukluğunuzun o erken saatlerini yad edebilirsiniz. Yalnız bölümleri hangi sırayla yayınlıyorlar emin değilim. Dün "Quebec and Baghdad" bölümü bugün ise "South America and Transylvania" bölümü yayınlandı. Tüm bölümler hakkında ayrıntılı bilgiyi TV.com'da bulabilirsiniz.

Yarışmacılar


Sunucular

Konuklar


Telif Meselesi: Resimlerin bazıları Google'dan bazıları televizyondan alınmıştır, bazı kesme, biçme ve birleştirme işlemleri uygulanmıştır GIMP ile ve tüm hakları Hanna-Barbera'ya aittir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h