Underneath the Mango Tree

Daha önce yazmış, söylemiş ya da düşünmüştüm tam hatırlamıyorum (bu yazıdan sonra tabii ki bakacağım hangisi olduğuna), James Bond serisini baştan sona izlemek istiyorum. Bu hayali gerçekleştirmeye karar verdim. Şu an nedense pek film izlemek istemiyordum bu da güzel bir bahane olacak tekrar film izleyebilmek için. Gönül isterdi ki hazır tüm seriyi izliyorum, güzel güzel eleştiri yazıları da yazayım ama bu olmayacak. En fazla küçük notlar içeren yazılar görebilirsiniz.

Seriye ilk olarak seri dışı olan 1966 yapımı Casino Royale ile başladım. Kabul ediyorum seriye başlamak için seri dışı bir film izlemek yaptığım en doğru şey değildi ama yine de güzel ve abzürd bir güldürü izlemek güzeldi, filmdeki tüm kadınlar gibi.

Dün de Dr. No günüydü benim için. Filmden aklımda kalanlar konusundan daha çok Underneath the Mango Tree ve James Bond'un adadayken giydiği uzak doğuya özgü çok düğmeli gömlek ceket karışımı giysi oldu. Bunlardan ben de istiyorum, güzel duruyor bence.

Underneath the Mango Tree'ye dönecek olursak, harika ve tekrar tekrar dinlenmek istenen bir şarkı. Dinleyin, bir şeyler yetiştirin, tatile çıkın.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h